Çalışma Saatleri: 09:00 - 18:00
Günümüzde Erkek için sakal vazgeçilmez bir öneme sahiptir. Sakal ve Bıyık imajı ile erkeğin görünümü çok değişkenlik göstermektedir. Bazı erkeklerde sakal ve bıyık bölgesinde eksiklikler meydana gelmektedir. Bunun aslında birden fazla sebebi bulunmaktadır. Bunlardan kısaca bahsedecek olursak; genetik problemler, hormonal problemler, sakal kıran ( alopesi ), stres, yara ve yanık sonrası oluşan boşlukları sayabiliriz. Ama bunun dışın da son zamanlarda görülen yanak bölgelerinde ki fazla kılları yok etmek için uygulanan lazer epilasyon yöntemlerinde de yanlış uygulama sebebiyle sakal kayıpları meydana gelmektedir.
Hangi sebeple olursa olsun bu eksikliği gidermek için sakal ekimi yapmak gerekmektedir. Fakat kişi sakal kıran hastalığı geçiriyor ise öncelikle ilaç tedavisi uygulanması kişi için daha doğru bir karar olacaktır. Tabi ki tedaviden fayda görmemiş ise yine Sakal ve Bıyık Ekimi yapılması gerekmektedir.
Sakal ekimi yapılacak kişi öncelikle 20 yaş ve üzeri olmalıdır. Bunun iki sebebi vardır birincisi vücudun hormonal bir dengeye ulaşması bu yaşlar
Kaş ekimi günümüzde en çok bayanlar tarafından tercih ediliyor olsa da erkeklerinde sayısı zamanla artış göstermektedir. Kaş yüzümüze ve mimiklerinize şekil vermede kullanılan en önemli unsurlardan birisidir. Kaş ekimi yapılacak kişide belirli şartlar aranmalıdır. İlk olarak 20 yaşın üzerinde olması gerekmektedir. Bunun iki sebebi vardır birincisi vücudun hormonal bir dengeye ulaşması bu yaşları bulmaktadır. İkincisi ise fiziki gelişiminin tamamlanmasıdır.
Yeterli yaşa sahip kişi geldiğinde öncelikle ekim yapılacak bölgenin doku kalitesi kontrol edilmelidir. Dokusunda yara ve yanık izi varsa bu bölge iyi incelenmeli ve ona göre işlem yapılmalıdır aksi halde işlem başarısızlıkla sonuçlanabilir. Kaş bölgesinde genellikle bölgesel kayıplar veya yetersiz çıkışlar gözlemlenmektedir. Komple dökülme ve çıkışın olmadığı durumlarda gözlemlenmektedir. Buna sebep olan birden fazla etken vardır. Bunlardan kısaca bahsedecek olursak; genetik sebepler, hormonal sebepler, alopesi, stres, yara ve yanık sonrası dökülmelerin gerçekleşmesidir.
Kaş için uygun çizgi belirlenirken hem kişinin istekleri baz alınır hem de yüzde ki altın oranı yakalamak için en uygun doğal çizgi belirlenmelidir. Kaş için yine en uygun donör alanı 2 kulak arasında kalan kafanın arka bölümüdür. Şunu özellikle belirtmek gerekir ki donör alanda bu işlem yapılırken saçlar kesilmez. Yani o bölgede işlem yapıldığı belli olmayacaktır
Buradan alınacak saç folikülleri özellikle tekli greftlerden seçilmelidir. Bu seçilen tekli greftler de 0,6 mm kalınlığında punch kullanılarak alınmalıdır. Çünkü kaş bölgesinde doku kalınlığı az olduğu için çok daha fazla ince işçilik gerekmektedir. Köklerin yerleştirileceği kanallar açılırken doğru açı ve doğru derinlikte açılmalıdır. Kanalların açılma açısı 15-25 derece arasında olmalıdır.
Daha düşük bir açıda olursa doku zarar görüp doğru beslenmeye bilir daha yüksek açıda olursa da doğal görünmeyecektir. Kaş ekiminin bakımı da yine saç ekimi ve sakal ekimi kadar kolaydır ama yine de özel bakım yapmak gerekmektedir.
İlk 15 gün özel şampuan ve losyon ile özel yıkama yapılmalıdır. Yıkama yapılırken veya masaj yapılırken yine kaşın uzama yönüne göre yapılmalıdır. İlk 8 gün sağa sola dönüş yapmadan sırt üstü yatılmalıdır. Kaş ekimi yapan kişi gerek dereceli gözlük gerekse güneş gözlüğü ilk günden itibaren takabilir. Fakat gözlük ekim bölgesine değmemelidir.
Ekilen kaşlar öncelikle şok dökülme dediğimiz evreyi yaşarlar sonrasında 3. Aydan itibaren çıkışlar başlar. Yaklaşık 7.-8. Ayda görünümünü tamamlamış olacaktır. Tabi bu işlem kişinin metabolizma hızına göre göre değişiklik gösterdiği için bazen 1 yılı bulduğunda olabilmektedir.
Son olarak belirtmek gerekir ki ekilen kaşlar ilk yıllardan normal kaşlar dan daha hızlı uzama eğilimindedir. Uzadığında uçlarından makasla kesmek gerekmektedir. Zamanla bölgeye adapte olarak normal hızda uzamaya başlarlar.